Agrifirm lanceert online besteltool

agrifirmAgrifirm Belgium lanceert deze week de online besteltool ‘Mijn Agrifirm’. Deze tool maakt het voor de veehouder mogelijk om via internet voer te bestellen en zijn facturen te raadplegen.

Via de website www.agrifirm.be log je gemakkelijk in met de logingegevens die klanten kunnen bekomen bij de afdeling klantenservice. Klanten hebben dan 24/24, 7/7 toegang tot hun account. Naast het plaatsen van bestellingen, kan de klant ook zijn bestelhistoriek en facturen raadplegen.

“We streven steeds naar efficiënter werken, ook voor onze klanten houden we dit doel voor ogen. Vanaf vandaag kan de veehouder wanneer het hem past zijn bestelling plaatsen en opvolgen.” Aldus Adrie Brands, algemeen directeur bij Agrifirm Belgium. “In de toekomst zal de online tool nog uitgebreid worden zodat onze klanten ook hun mineralenoverzicht online kunnen raadplegen.”

Agrifirm Belgium nv produceert en vermarkt veevoeding voor de legpluimvee-, vleespluimvee-, varkens-, rundvee- en geitensector. Agrifirm Belgium nv met productielocatie in Grobbendonk maakt deel uit van de Koninklijke Agrifirm Group.