Agrifirm Belgium promoot veehouders op de weg

Agrifirm sectorpromotie bulkwagens kopieVeevoederleverancier Agrifirm (Grobbendonk) maakt promotie voor haar veehouders. “Onze bulkwagens werden bestickerd met foto’s van kwaliteitsproducten die door onze veehouders worden geproduceerd. Met de campagne willen we laten zien waar wij als Agrifirm trots op zijn: veehouders die dag en nacht met ontzettend veel passie en inzet werken om mooie producten te maken.” Aldus Adrie Brands, algemeen directeur bij Agrifirm Belgium.

In april al startte Agrifirm met de ‘mede mogelijk maken’ campagne. In eerste instantie werden via printcampagnes de verschillende eindproducten centraal gesteld. Nu gaat Agrifirm dus een stapje verder door via de gekende gele bulkwagens de sector ook bij het brede publiek in een positief daglicht stellen.

Agrifirm levert in België kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij. De doelstelling bij al deze activiteiten is gericht op het verbeteren van de resultaten op het boerenerf. Bij Agrifirm België werken ruim 30 medewerkers. De Agrifirm Group is een internationale onderneming met een omzet van meer dan  2 miljard euro per jaar en ruim drieduizend medewerkers. De Agrifirm Group bestaat uit 17 dochterondernemingen en is daarmee actief in 10 landen wereldwijd.