Agora Culinair / ’t Vleesboerke in de prijzen Speed Docking

agora vleesboerkeColruyt Dassenveld Fase 4 in Halle en Agora Culinair / ‘t Vleesboerke in Herentals zijn vorige week bekroond voor het snel verwerken en afhandelen van binnenkomende goederen bij de groothandelaars. “Er is onder andere door enkele grotere leveranciers, zoals Unilever en Coca Cola een onderzoek gedaan”, vertelt een fiere Mario Vleugels, zaakvoerder van Agora Culinair / ’t Vleesboerke. “Wij zijn geprezen voor onze snelle afhandeling van de levering van goederen. Er waren blijkbaar bepaalde plekken waar ze uren moesten wachten.” Vleugels besteed er dan ook al vele jaren aandacht aan dat de interne werking op punt staat en efficiënt verloopt. “Ik zit hier wekelijks rond de tafel om te zien hoe we aan de efficiënte en performantie kunnen werken.”

“Het is voor ons plezierig om deze prijs te winnen”, vertelt Vleugels. “Wij ontwikkelen de systemen voor het afhandelen van de goederen en de stock hier volledig zelf in huis. Dat is waarschijnlijk ons voordeel om snel en efficiënt te kunnen aanpassen en op veranderende noden in te spelen.” Het bedrijf heeft momenteel twee programmeurs in dienst. In totaal werken er 45 mensen.

Het Speed Docking onderzoek loopt over een achttal weken. Van de 20 genomineerden wordt op 3 juni 2013 tijdens de prijsuitreiking, de hoofdwinnaar aangekondigd. De hoofdprijs gaat naar het depot dat over een periode van 10 weken de laagste gemiddelde tijd heeft geregistreerd.