Advocatenkantoor Van Gompel – Renette in Geel

jaarboekHet Limburgse advocatenkantoor Van Gompel – Renette heeft een eigen vestiging geopend in Geel. “Wij werkten tot nog toe vanuit Hasselt en hadden al redelijk veel zaken in de Kempen”, zegt meester Hans Van Gompel. “We zijn evenwel van oordeel dat de fysieke aanwezigheid in de regio toch wel een pluspunt kan zijn bij de verdere expansie van ons kantoor.”

Het lijkt er effectief wel op alsof het klaverblad van Lummen zowat de Rubicon is die je moet oversteken.  Voor nogal wat Kempense klanten van het advocatenkantoor Van Gompel – Renette was dit alvast niet evident. “Vandaar onze beslissing om dan maar zelf naar de Kempen te trekken en er een eigen kantoor te openen dat hoe dan ook elke dag bemand zal zijn.”

Het advocatenkantoor Van Gompel – Renette heeft een biezondere expertise in het ondernemings- en sociaal recht. Om de polsslag van de ondernemingen echt aan te voelen en de bedrijven goed te kennen wordt het “close principe” gevolgd: close to your business, close to your case. “Of nog: we zoeken met ons team van 12 gespecialiseerde advocaten altijd naar de best mogelijke oplossing voor elke juridische uitdaging. Zo kan onze klant-ondernemer zich focussen op zijn kerntaken terwijl wij zijn case persoonlijk, professioneel en gespecialiseerd behartigen.”

Het close principe is voor Van Gompel – Renette geen holle slogan. “Wij passen dit in alle opzichten toe. Wij hebben daartoe zelfs onze tien geboden uitgetekend. Zo ons eerste gebod: ‘close to de client’. Dit betekent dat de cliënt in elk opzicht centraal staat. Bovendien wordt elk individueel dossier getoetst op zijn haalbaarheid. Indien we denken dat een dossier niet haalbaar is, zullen we dat ook in alle openheid meedelen. Een duurzame samenwerking met onze klanten is voor ons een must.”

Enkele weken geleden opende ook het Antwerpse advocatenkantoor Ardent een eigen vestiging in de Kempen, namelijk in Herentals.