faillissementDe rechtbank van koophandel afdeling Turnhout sprak volgende faillissementen uit:

Glazenwasserij P&I bvba uit de Merksplassesteenweg in Rijkevorsel werd op dagvaarding failliet verklaard. De curatoren van dit schoonmaakbedrijf zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De bvba D³-Consult, Rubensstaat in Turnhout was een adviesbureau inzake bedrijfsvoering. De onderneming werd gedagvaard door schuldeisers. Meester Veerle Verhaegen treedt op als curator.

Aan de Gelmelstraat in Hoogstraten is de cv Eat Corner Antwerpen failliet op dagvaarding. Het gaat om een adviesbureau rond public relations en communicatie. De curator is Wim Roefs.

Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters zijn de curatoren van de bvba Steven Verlinden. Deze onderneming uit de Donkstraat in Herselt tekende voor diverse bouwwerkzaamheden en werd gedagvaard.

Eveneens op dagvaarding is aan de Middenstraat in Balen Tommy Keersmaekers failliet. De man voerde tegelwerken uit. De curator is Christophe Geukens.

In Herentals valt het doek over de cv Schippershuis, een horecazaak gevestigd aan de Herenthoutseweg. Ook zaakvoerder Herman Goemans werd failliet verklaard. Klaartje Claeys treedt op als curator.

Kristof Benijts is de curator in het dossier van de bvba Omega Environmental Technologies, een bedrijf dat actief was in de horeca en gevestigd is aan de Diamantstraat.

De bvba Bouwadvies-groep, Leeuwerikheide in Mol hield toezicht op bouwwerkzaamheden. Het management werd gedagvaard. Antje Van Overstraeten en Gert Hermans zijn de curatoren.

De zaakvoerders van de cv De Wildeman, een café aan Dorp in Rijkevorsel legden zelf de boeken neer. Ook zaakvoerster Betty Maes is failliet. Van Gompel en Robeyns zijn de curatoren.

Ineke Holtzer uit Mol gaf advier inzake telefonie en energiecontracten. Ze trok zelf de stekker uit. Van Overstraeten en Hermans zijn de curatoren.

Op eigen aangifte werd de bvba Denissen kunststofvloeren, Kerkeblok in Herentals failliet verklaard. An Notelteirs is de curator.

Pascal Henraat baatte aan de Kerkstaat in Kasterlee De Snuffelshop uit. Ze legde zelf de boeken neer van haar giftshop.  De curator in Tom Van Even.

Johanna Moll van Astra Cars Belgium uit Leemputten in Weelde is failliet op bekentenis. De curator in dit dossier is Ronny Ceusters.

De bvba Sarat, een horecazaak uit de Jozef Michielsstraat in Hulshout is failliet op bekentenis. Arnauts-Smeets en Peeters treden op als curator.

Ook de bvba Millennium Trucks, groot en kleinhandel in motorvoertuigen,  uit Antwerpen is door de handelsrechter in Turnhout failliet verklaard.  An Notelteirs is de curator. (Marc Peeters)

Op onze overzichtspagina vindt u trouwens de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.