Acht falingen waarvan drie in de horeca en drie in de bouw

faling-horeca-300x197De zaakvoerders van de bvba Van Gestel en Zoon, een loodgietersbedrijf gevestigd aan de Sparrenstraat in Balen, beslisten de boeken neer te leggen. De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, sprak gisteren het faillissement uit. De onderneming had nog twee personeelsleden in dienst.  De curatoren Antje Van Overstraeten en Gert Hermans hebben het bedrijf nu in handen.

Aan de Vaartstraat in Balen valt het doek over de vof M.V.P., uitbater van een café. Ook de vennoot Pascal Mertens werd op dagvaarding failliet verklaard. De curator in dit dossier is Silvy Sterckx.

Peter Leysen uit de Zandstraat in Turnhout tekende voor het reinigen van gebouwen maar werd dinsdag op dagvaarding failliet verklaard. Johan Van Cauwenbergh is aangesteld als curator.

Op de campus Blairon in Turnhout gaat het licht uit bij de cvba Incuba, deze horecazaak was al in vereffening. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De zaakvoerders van de bvba Naegels Elektrotechniek uit de Steegsebaan in Balen gooiden de handdoek in de ring en legden de boeken neer. Silvy Stercks treedt op als curator.

De bvba Susandina was een pizzeria met vestigingsadres aan Meerdorp in Meer, bij Hoogstraten. De bedrijfsleiders legden zelf de boeken neer. Katty Somers treedt op als curator.

De Nederlander Haico Neuts baatte aan de Kerkstraat in Ravels een reinigingsfirma uit. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. De curator in dit dossier is Mark Bruurs.

Stijn Van Tichelt uit de Korenbloemstraat in Oud-Turnhout tekende voor gespecialiseerde bouwwerkzaamheden maar werd gedagvaard en failliet verklaard. Rudi Van Gompel en Tom Robeyns zijn de curatoren.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)