Acht faillissementen deze week

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag opnieuw een aantal handelszaken failliet verklaard.

Aan de Hazenstraat 20 in Geel valt na dagvaarding het doek over Furnishing Marketing Systems, een groothandel in niet-elektrische huishoudartikelen. Steven Heylen is curator.

Nog in Geel zijn de bvba’s Aardshof (revisie van automotoren) en Het Aardshof (horeca), beide gevestigd aan de Dr. Van de Perrestraat 443, failliet. Curatoren zijn respectievelijk Tom Vandecruys en Silvy Sterckx.

Christian Mertens baatte aan Markt 23 in Meerhout een optiekzaak uit. Hij werd failliet verklaard na dagvaarding met Tom Vandecruys als curator.

De horecazaak De Nieuwe Notelaar, Kattenberg 31 in Kasterlee, moet na dagvaarding de deuren sluiten. Klaartje Claeys handelt als curator het faillissement verder af.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Schilderwerken Dirma, Lichtaartsesteenweg 108 in Lille, na dagvaarding. Het bedrijf voerde diverse werken in de bouwsector uit. Curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Danny Cuyvers, Ginderbuiten 19 in Mol, baatte de markthandel Dameskleding Marlies Mode uit en legde zelf de boeken neer. Gert Verreyt buigt zich als curator over dit faillissement.

Op aangifte werd Tuinwerken Hartog failliet verklaard. Het bedrijf deed de aanleg en het onderhoud van tuinen. Curatoren zijn Wim Roefs en Wim Nysmans. Ook zaakvoerder David Hartog werd mee failliet verklaard.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.