Accountantsbureau pakt uit met nieuw webproject

logo TBWAl meer dan 20 jaar staat TBW Accountants (Kalmthout) voor een team van gedreven accountants dat zelfstandigen en kmo’s adviseert. Een 20-tal gespecialiseerde medewerkers ondersteunt bedrijven op gebied van IT, en maakt hierbij gebruik van een eigen softwarepakket en een extranet dat een veilige uitwisseling van bestanden garandeert. De onderneming was toe aan een nieuwe uitstraling, die uitgetekend werd door Innomedio uit Rijkevorsel.

De bestaande huisstijl werd volledig vernieuwd. De moderne uitstraling van het logo werd doorgetrokken in het ganse webproject waardoor zakelijke informatie in een aantrekkelijk kader werd getoond.

„Maandelijks stelt TBW in samenwerking met Wolters Kluwer een tiental interessante nieuwsitems beschikbaar. Deze bevatten wijzigingen of mededelingen omtrent fiscaliteit, boekhouding of wetgevingen. Op de website kan je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte gehouden te worden van deze nieuwsitems of ander nieuws omtrent TBW”, vertelt Jens Joosen. „We ontwikkelden ook enkele handige, interactieve tools die bezoekers van de website kunnen consulteren, o.a. een fiscale kalender met alle fiscale en boekhoudkundige verplichtingen per maand. Ze vinden er ook een tool voor het online berekenen van een gestructureerde mededeling en een tool voor het valideren van een Europees btw-nummer.”

Een uitwisselingsplatform voor klanten
„Het op maat ontwikkelde extranet is een ideaal uitwisselingsplatform van documenten tussen TBW en zijn klanten. Zo worden al deze documenten gestructureerd opgeslagen in een uiterst beveiligde omgeving. En natuurlijk werden zowel het extranet als de website met een responsive lay-out opgebouwd zodat het ook makkelijk geconsulteerd kan worden via een smartphone of tablet.”