Felicia Appiah

Felicia Appiah

Binnen de muren van uitzendkantoor Accent Jobs in Geel bevindt zich voortaan een specialiste in de voedingssector. “1/3de van onze klanten waarmee we al langer samenwerken, bevinden zich in de voedings- en horecasector”, zegt kantoorverantwoordelijke Tineke Claes. “Met onder meer de komst van de flexi-jobs in de horeca en Check-in-at-work in vleesbedrijven drong een specialisatie zich op.” De nieuwe specialiste luistert naar de naam Felicia Appiah. Ze is sinds begin 2015 actief binnen Accent Geel voor de algemene arbeidersprofielen.

Technische profielen
De kantoorverantwoordelijke benadrukt dat het niet altijd even makkelijk is om de geschikte profielen te vinden voor de betrokken sector. “Vooral aan technisch geschoolde profielen ontbreekt het. Daarom zetten we verschillende kanalen in zoals de VDAB, jobsites maar ook social media. Nog belangrijk is de informele weg. De ene bakker kent mogelijk nog wel een andere. Onze bedoeling is dat de werknemers na hun interimperiode doorstromen naar een vaste job.”

Geel is het eerste filiaal van Accent Jobs in de Kempen met een specialiste in de voedingssector. “In Oost- en West-Vlaanderen zijn er ook enkele en verder in Hasselt”, weet Tineke Claes. Vanuit Geel bedient Accent Jobs de regio Geel, Westerlo, Laakdal, Meerhout, Mol, Dessel, Retie en Balen.