Abbit experimenteert met robotdeelnemers op conferentie

Abbit robotMeeting innovator Maarten Vanneste van Abbit experimenteert op de FRESH conference in Kopenhagen met iets nieuws. Je hoeft niet langer je spreekwoordelijke kat te sturen naar een conferentie of beurs in het buitenland als je er niet ‚life’ naartoe kan? Stuur een robot! 

De „Cyborg-robot” is een iPad op wieltjes waarmee je effectief op de beurs of conferentie kan rondrijden van de ene naar de andere vergaderzaal en zelfs kan deelnemen aan discussies. Tijdens de koffiepauzes kan je praten met andere deelnemers en standen bezoeken. Via je iPad thuis of op kantoor stuur je de Cyborg aan.

Maarten Vanneste experimenteert er nu mee op de FRESH conferentie in Kopenhagen. De eerste ervaringen worden binnenkort gebundeld en geanalyseerd. We vernemen er ongetwijfeld meer over.

De FRESH conference is trouwens een initiatief van Vanneste en enkele andere partners dat dit jaar voor de derde maal plaats vindt. De conferentie introduceert en demonstreert de nieuwste tools en nieuwigheden voor meeting planners, meeting owners en meeting designers. Alles, van presentaties tot zaalopstelling, van onthaal tot catering, is innovatief of op zijn minst interessant genoeg om verder te onderzoeken. De beurs vindt dit jaar plaats in Kopenhagen, van 26 tot 28 januari.