De voorbije 2 jaar nam het van oorsprong Limburgse A&B KMO-Partners 2 kantoren over in de Kempen die tot dusver vanuit 2 locaties werkten. Sinds gisteren zijn de 11 medewerkers verzameld in een volledig nieuw kantoor in het bedrijvenpark Bizz22 aan de Parklaan in Turnhout.

Vorig jaar was er de overname van het Kantoor Schryvers in Ravels, dit jaar gevolgd door de overname van de Accountants- en Studiecentrale van Eric Kauffmann en Jan Joossens in Turnhout. “Sinds gisteren zijn de vestigingen van de Meirgorenstraat en de Congostraat opgeheven en werken we vanuit onze nieuwe locatie”, melden Werner Vanstipelen en Danny Eysenbrandts, gedelegeerd bestuurders van A&B. “We stelden vast dat een comfortabele werkplek die plaats bood aan alle medewerkers op 1 van de bestaande locaties, vrijwel onmogelijk was.”

Naast voldoende kantoorruimte, zelfs voor een verdere uitbreiding, biedt de Parklaan genoeg parkeerplaatsen voor bezoekers en vergaderfaciliteiten voor zowel interne als externe seminaries. A&B KMO-Partners telt intussen meer dan 40 medewerkers en beschikt naast Turnhout over een kantoor in Genk, waar meer dan 30 mensen actief zijn.

Complete dienstverlener
“We evolueren van een boekhoudkantoor naar een complete KMO-dienstverlener”, vertelt Danny Eysenbrandts. “Door automatisering neemt het pure boekhoudwerk af en ligt de focus meer en meer op advies op maat van de KMO. Dat gaat ruimer dan het bedrijf en heeft ook betrekking op het privé-vermogen van de ondernemer. Onze schaalgrootte stelt ons in staat om specialisten in huis te halen, zoals fiscalisten en juristen. We profileren ons tegenwoordig als een one-stop-shop.”