9 Kempense medailles op verkiezing beste zwembad- en saunabouwer

zwembaden plusKempense bedrijven hebben afgelopen weekend goed gescoord op de jaarlijkse wedstrijd van Beste zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer. In totaal mochten 9 Kempense ondernemers een trofee in ontvangst nemen. De verkiezing is een initiatief van het magazine Zwembaden Plus en de BSPA, de Belgische vereniging van zwembad- en zwemvijverbouwers.

Die wedstrijd moet enerzijds een stimulans betekenen voor de professionelen in de sector om de kwaliteit van hun producten en service zo hoog mogelijk te leggen. Anderzijds wil ze het grote publiek informeren over betrouwbare partners.

Schreppie Pools bvba uit Meerhout behaalde goud in de categorie particuliere zwembaden tot 40.000 euro. In diezelfde groep won JR Pools uit Hulshout zilver en Badweelde uit Beerse brons. (foto)

Swimtec uit Mol pakte zilver in de categorie zwembaden tot 80.000 euro.

Opnieuw Kempens goud was er voor ’t Groene Plan uit Herenthout in de afdeling hybride zwemvijvers, met in dezelfde categorie brons voor I&S Tuinaanleg uit Herentals.

Dat we in de Kempen over goede saunabouwers beschikken, bewijzen Van de Kerkhof Eddy uit Turnhout met een zilveren en Sanigo uit Geel met een bronzen medaille in die sector. In de categorie openbaar wellnesscentrum ten slotte behaalde Saunamaina uit Olen brons.