9 falingen deze week

Justitia11-300x226Het aantal falingen uitgesproken door de Turnhoutse handelsrechtbank is opnieuw aanzienlijk deze week.

Na dagvaarding valt het doek over Schrauwen Metaalconstructies bvba, Bremheidelaan 4 in Turnhout. Het bedrijf vervaardigde metalen constructies en deed metaalschrijnwerk. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Alfa Zakenkantoor bvba, Veldstraat 41A in Rijkevorsel, een groothandel in schrijn- en timmerwerk voor de bouwnijverheid, moet na dagvaarding zijn activiteiten stopzetten. Curator: Wim Nysmans.

Nog na dagvaarding door schuldeisers sprak de rechter het failliet uit van Gunneweg C.V.V. nv, Scheppersstraat 58 in Herentals. De vennootschap verhuurde garageboxen en staanplaatsen. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Lyros VOF, Poederleesteenweg 82 in Kasterlee, bood ‘diensten i.v.m. het lichamelijk welzijn’ aan maar moet daar na dagvaarding mee stoppen. Ook de vennoten Jean-Pierre Lijcops en Ilona Rosinska Edyta delen in het faillissement. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Aan de Meerlaarstraat B118/3 in Laakdal was de nv Esbeplus gevestigd, een groothandel en handelsbemiddeling in auto’s en lichte bestelwagens. Na dagvaarding werd het bedrijf failliet verklaard. Curator: Paul Van Rompaey.

Ook na dagvaarding valt het doek over Lano Construct Comm.V., Potbergstraat 27 in Rijkevorsel. Het bedrijf voerde chapewerken uit. Tegelijk werden de vennoten Kevin Regnier en Joke De Ravet failliet verklaard. Curator: Katty Somers.

Tooloxx bvba, Kerkhoven 1 in Balen, is failliet na dagvaarding. De vennootschap verzorgde handelsbemiddeling in hout- en bouwmaterialen. Curator: Christophe Geukens.

De kleinhandel in pelletkachels en airco NG Project bvba, Vaartstraat 99 in Balen, legde zelf de boeken neer. Curator: Christophe Geukens.

Ook Lemmens Dakwerken bvba, Lage Darisdonk 37 in Oud-Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. Het bedrijf was actief als dakdekker. Er waren nog 2 arbeiders in dienst. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.