De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 9 faillissementen uitgesproken.

Bouwwerken Luyten en Zonen bvba, Mussenstraat 17 in Hulshout, voerde algemene bouwwerkzaamheden uit en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Paul Van Rompaey.

Nog na dagvaarding valt het doek over Auramax LTD, Anemoonstraat 86 in Geel. Het gaat om een Belgisch filiaal van een Britse vennootschap. Curator: Tom Vandecruys.

Na het faillissement van Jimmy Spoormans blijven de deuren gesloten van de horecazaak Cocktailbar Chico’s, Otterstraat 86 in Turnhout. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Van Even.

Life Improvements bvba, Eigenaarsstraat 21 in Turnhout, specialiseerde zich in de algemene reiniging van gebouwen. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curator: Tom Van Even.

Nog op aangifte sprak de rechter het faillissement uit van Luminae nv, Broekstraat 3 in Olmen. Het bedrijf voerde lichtdiensten uit. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Dezelfde curatoren handelen ook het faillissement af van het bedrijf in licht, geluid en dienstverlening MPC Audio nv, Broekstraat 3 in Olmen. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek.

Carrus bvba, Nederrij 98 in Herentals, baatte een horecazaak uit aan de Nederrij 98 in Herentals. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Schrijnwerkerij Somers Interieur bvba, Herentalsebaan 103 in Malle, stapte zelf naar de rechter voor een aanvraag tot faling. Curator: Katty Somers.

Franky Neefs uit Beerse runde een broodjeszaak en snoepwinkel aan de Mgr. Donchelei 14/A000 in Vorselaar. Hij vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen vind je hier.