9 faillissementen deze week

De rechtbank van koophandel afdeling Turnhout sprak volgende faillissementen uit:

De bvba Deka Flex uit de Diamantstraat in Herentals op dagvaarding failliet verklaard. Het bedrijf tekende voor elektrotechnische installatiewerken. De curator is Steven Heylen.

Nog op het industrieterrein in Herentals maar aan de Welvaarstraat valt het doek over B&E Import-Export. De zaakvoerders van deze onderneming in airconditioning werden gedagvaard.  Klaartje Claeys treedt op als curator.

De zaakvoerders van de bvba Jozef Garello, een bedrijf dat plafonneringswerken uitvoerde en gevestigd was aan de Malosewaver in Geel legden zelf de boeken neer. De curator is Gert Verreyt.

Nog in Geel maar op dagvaarding valt het doek over BT Works, een dakwerker, met zetel aan Rauwelkoven. Ook in dit dossier is Gert Verreyt de curator.

Lucy Brouwers heeft zelf de boeken neergelegd van haar horecazaak met zetel aan de Wijngaardstraat  in Grobbendonk. De rechter stelde An Notelteirs aan als curator.

Ook aan de Oostakker in Vorselaar is een horecazaak failliet op bekentenis. Het gaat om de bvba De Dreef. Klaartje Claeys treedt op als curator.

Aan de Bredestraat in Meerhout is de bvba Frituur Halfweg failliet op eigen aangifte. Er waren nog twee personeelsleden in dienst. Advocate Eef Stessens rondt de faling van deze eetgelegenheid verder af.

Rudi Van Gompel en Tom Robeyns zijn de curatoren van de faling van de bvba Bakkeranneke, Dorp in Rijkevorsel. De zaakvoerders van deze bakkerij legden zelf de boeken neer. Volgens de eerste gegevens was er nog één bediende aan de slag.

Tenslotte werd ook Ben De Valck door de handelsrechter in Turnhout failliet verklaard. De zaakvoerder van een broodjeszaak in Doel had zelf de stekker uit het contact getrokken. Meester Ludwig Peeters werd aangesteld als curator. (Marc Peeters)