8 Kempense faillissementen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van de holdingmaatschappij SVN, Lierseweg 262 in Herentals. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester An Notelteirs is de curator.

Global Workwear, een groothandel in werkkledij, Campus Blairon 652 in Turnhout ging failliet na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Patrick De Ferm treedt op als curator.

Downunderwear, een groothandel in huishoudtextiel en beddengoed op de Vlimmersebaan 136 in Wechelderzande (Lille), ging over de kop op vraag van schuldeisers. Meester Patrick De Ferm is als curator aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van G-Flo Consultancy, Desiree Geeraertstraat 2/3 in Baarle-Hertog. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Mark Bruurs is de curator.

Peto Verzekeringen, een financieel, juridisch en fiscaal adviesbureau op de Grote Baan 113 in Ravels, ging failliet op vraag van schuldeisers. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns zijn als curatoren aangesteld.

De metaalschrijnwerkerij Peter Van Houwenhove, Radiumstraat 19 in Olen, ging over de kop op vraag van schuldeisers. Meester Ludwig Peeters is als curator aangesteld.

Ook de vennootschap Frederic Goethals, Bloemenpad 2 in Olen ging failliet. De radiatorenfirma en loodgieterij legde de boeken zelf neer. Meester Ludwig Peeters is de curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Digiservices Ltd., een vennootschap zonder gekende activiteit in de Ieperstraat 3 in Herentals. De boeken werden zelf neergelegd.