8 Kempense bedrijven failliet

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van de vennootschap Brouwershoeve aan de Mark, Dreef 62-64 in Meersel-Dreef (Hoogstraten). De boeken van de brasserie werden zelf neergelegd. Meester Katty Somers is de curator.

Ook brasserie De Blauwe Regen, Vrijheid 124 in Hoogstraten ging failliet. Meester Mark Bruurs treedt op als curator.

Pizzeria Saray, Amsterdamstraat 64 in Meer (Hoogstraten), ging over de kop op vraag van het Openbaar Ministerie. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn als curatoren aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Jules Van Heuckelom & Zoon, Watermolen 7 in Oud-Turnhout.De onderneming voerde bezettingswerkzaamheden uit maar legde de boeken zelf neer. Meester An Notelteirs treedt op als curator.

LRT, een firma in waterwerkzaamheden op de Chaamseweg 18C in Meerle (Hoogstraten), ging failliet na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Patrick De Ferm is de curator.

Bouwfirma Boeckx, Grote Baan 190 in Hulshout, legde de boeken neer en is failliet verklaard. Meester An Notelteirs is als curator aangesteld.

Het consultancybedrijf 7Red, Neerstraat 34 in Oud-Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. Meester Dirk Boeckx treedt op als curator.

Het adviesbureau Westerveld Beheer, Antwerpseweg 34 in Beerse, ging failliet nadat de boeken zelf werden neergelegd. Meester Katty Somers is de curator.