8 faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van JF Trading, een groothandel in huishoudtextiel en beddengoed op Wezel 96 in Mol. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn de curatoren.

Ook voeding- en drankenhandel Orizon, Kerkplein 16 in Turnhout, ging failliet. Dat gebeurde op vraag van schuldeisers. Meester Jef Van Looy en meester Klaartje Claeys treden op als curatoren.

Homatra, een handel in machines en werktuigen op de Fazantlaan 14 in Poppel (Ravels) is failliet verklaard na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Tom Van Even en meester Veerle Verhaegen zijn als curatoren aangesteld.

Het bouwbedrijf Utlu, Zandstraat 5 in Herentals ging over de kop. Meester Kristof Benijts is de curator.

Non-Newtonian Additives, Hertenstraat 56 in Turnhout, ging failliet. Het bedrijf dat lijmadditieven produceerde, legde de boeken zelf neer. Meesters Tom Van Even en Veerle Verhaegen zijn de curatoren.

Wegenwerker Petru Mihai, Donckstraat 12/A in Meer (Hoogstraten), is gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Meester Ronny Ceusters treedt op als curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van de horecazaak Aladdin’s Place, Averboodse Baan 19 in Veerle (Laakdal). De boeken werden zelf neergelegd. Meester Ludwig Peeters is als curator aangesteld.

Het IT-bedrijf Frodeco, Kerkstraat 59A bus 2 in Vosselaar, legde de boeken neer en ging failliet. Meester Dirk Boeckx is de curator.