Deze week 8 faillissementen in de Kempen

Deze faillissementen werden deze week door de rechtbank uitgesproken  maar zijn nog niet gepubliceerd in het Staatsblad:

Achttien bedienden staan op straat na het faillissement van IEH Recycling Belgium, Vaart 22 in Rijkevorsel. De groothandel in recyclagematerialen gooide zelf de handdoek in de ring. Meester Jo Van Cauwenbergh is de curator.

Ook Ecologics, Hoge Mauw 16B in Arendonk, ging failliet. Het bedrijf dat zonnepanelen monteerde, legde de boeken zelf neer. Er waren nog zeven arbeiders en een bediende aan de slag. Meester Dirk Boeckx treedt op als curator.

De rechtbank van koophandel sprak het faillissement uit van de vennootschap The Peacock. De zaakvoerders baatten een Italiaans restaurant uit op de Lierseweg 19 in Herentals. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Kristof Benijts is als curator aangesteld.

Het doek is gevallen voor de suikerwarenzaak Nour, Rubensstraat 146 in Turnhout. Schuldeisers vroegen het faillissement aan. Meester Dirk Boeckx is de curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Kaya Grondwerken, Doornboomstraat 29 in Mol, na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Eef Stessens is als curator aangesteld.

Grosemans Afwerkingsbedrijf, Het Roth 12 in Balen, ging over de kop. De firma die gespecialiseerd was in de afwerking van ruwbouw legde de boeken zelf neer. Meester Christophe Geukens is de curator.

KLaswerken Hufkens-De Laet, Servaas Daemstraat 118 in Herentals, is failliet verklaard nadat de boeken werden neergelegd. Er was nog een personeelslid aan de slag. Meester Kristof Benijts is de curator.

Jef Leysen bvba, Rubensstraat 104/71 in Turnhout, ging op de fles. De zaak in sanitair en centrale verwarming legde de boeken zelf neer. Meester Rudi Van Gompel en meester Tom Robeyns zijn de curatoren.