Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen opnieuw een aantal bedrijven failliet verklaard.

Lucie Baeyens, Grote Baan 346 in Houthalen, was actief in de vervaardiging, herstelling en de handel in kledij. Ze werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Ludwig Peeters.

Nog op dagvaarding verklaarde de rechtbank Procar Clean Service NV, Diamantstraat 8 bus 295 in Herentals, failliet. De activiteit van de vennootschap was het wassen en poetsen van motorvoertuigen. Curator: An Notelteirs.

Cafrevco Comm.V. baatte een horecazaak uit aan de Kruisstraat 18 in Herentals, maar werd failliet verklaard op aangifte, zo ook zaakvoerder Pieter Van den Bosch. Curator: Steven Heylen.

Horecazaak Praline bvba, Boerenkrijglaan 191 in Westerlo, doet de deur op slot. Het bedrijf vroeg zelf het faillissement aan. Er waren nog twee medewerkers in dienst. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Swisomar bvba, Kongostraat 149 in Turnhout, runde een benzinestation en werd failliet verklaard op aangifte. Curator: Ronny Ceusters.

De detailhandel in tweedehands kleding, schoeisel en accessoires FVT bvba, Stationsplein 21B in Herentals, stapte zelf naar de rechtbank om de faling aan te vragen. Curator: Klaartje Claeys.

Ook Bouwonderneming-Schrijnwerkerij Van Miert bvba, Heieinde 81 in Oud-Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. Het bedrijf had nog 1 medewerker in dienst. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

MVP bvba, Gelmelstraat 12/10 in Hoogstraten, specialiseerde zich in het geven van cursussen maar legde de boeken neer. Curator: Katty Somers.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.