7 Kempense faillissementen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Druyts-Loonadministratie, Steenweg op Turnhout 158 in Merksplas. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Paul Van Rompaey is de curator.

De vennootschap Snels, Kasteelweg 9 in Rijkevorsel, ging failliet. De zaakvoerder baatte het voormalige restaurant Bistro Bon Vivant uit maar legde de boeken neer. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn als curatoren aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Ozden, de vennootschap die op de Turnhoutsebaan 217 in Mol, de pizzazaak Pizza Delivery Pizzafoon uitbaatte. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek in de ring. Meester Antje Van Overstraeten en meester Gert Hermans treden op als curatoren.

Holdingmaatschappij DC Consult, Oude Dijk 49 in Turnhout, legde de boeken neer en ging over de kop. Meester Patrick De Ferm is de curator.

J.P. Productions, Nieuwstraat 31 in Herentals, ging failliet nadat de boeken werden neergelegd. De vennootschap verhuurde televisie, video- en radiotoestellen. Meester Kristof Benijts handelt het faillissement als curator af.

Pizzeria en bouwfirma Mamamia, Rondplein 14 in Mol, vroeg zelf het faillissement aan. Meester Antje Van Overstraeten en meester Gert Hermans treden op als curatoren.

De rechtbank sprak het faillissement uit van TV Bed Europe, Jef Van Himbergenlaan 27 in Ravels. De zaak was gespecialiseerd in de verkoop van tv-bedden ofwel luxebedden met ingebouwde tv-schermen. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Mark Bruurs is als curator aangesteld.