Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen opnieuw een aantal falingen uitgesproken.

C&P Constructions bvba, Kloosterstraat 7/201 in Mol, was actief in de ontwikkeling van residentiële bouwprojecten en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Eef Stessens.

Hendriks Horeca bvba, Paardenwiel 30 in Poppel, specialiseerde zich in de verkoop van horecabenodigdheden. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Brood en Banketbakkerij Brood & co bvba, Stationsstraat 111 in Geel, werd failliet verklaard na dagvaarding. Het bedrijf was actief in de industriële vervaardiging van brood en banketbakkerswerk. Curator: Gert Verreyt.

Jens Poppenborg, Peelsestraat 97/2 in Ravels, runde een detailhandel in huisdieren en benodigdheden en werd gedagvaard tot het faillissement door schuldeisers. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Bouwwerken Wen Verhoeven bvba, Stippelberg 153 in Westerlo, gooide zelf de handdoek. Er was nog 1 arbeider in dienst. Curator: Paul Van Rompaey.

Circlelite bvba, Toekomstlaan 4 bus 10 in Herentals, runde een videobusiness en vroeg zelf de faling aan. Curator: Ludwig Peeters.

Het doek valt over Sportdeals Comm.V, Emiel Becquaertlaan 2 B/2.25 in Mol. Het bedrijfje van Joris Sels was actief in de import en groothandel van sportartikelen voor triatlon. Curator: Christophe Geukens.