7 Faillissementen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Kime, een groothandel in werkkleding op de Grote Baan 113A in Ravels. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Mark Bruurs treedt op als curator.

Ook Global Network, Veerleseweg 3 in Geel ging failliet na een dagvaarding door schuldeisers. De vennootschap hield zich bezig met het onderhoud en herstellingen van auto’s. Meester Paul Van Rompaey is als curator aangesteld.

In Mol ging stukadoorszaak Debo aan de F.S. Emsenslaan 12 failliet. Schuldeisers stapten naar de rechtbank. Meester Eef Stessens is de curator.

Lumi, een vennootschap dat onroerend goed verhandelde op de Waterstraat 2 bus B in Geel, ging over de kop na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Tom Vandecruys treedt op als curator.

Johannes Wollendorf, Willibrordusstraat 10 in Poppel (Ravels), vroeg zelf het faillissement aan. Hij was de zaakvoerder van het dakbedekkingsbedrijf Eurodak. Meester Mark Bruurs handelt het faillissement af als curator.

Patrimoniumvennootschap Immo Herenhuys, Kerkstraat 76 in Tielen (Kasterlee), legde de boeken neer en ging daarna failliet. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus zijn door de rechtbank als curatoren aangesteld

De rechtbank sprak het faillissement van Dakwerken Walter Peeters, Asterstraat 5 in Vosselaar, uit. Meester Katty Somers treedt op als curator.