7 faillissementen: zij overleven 2015 net niet

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen de laatste faillissementen van 2015 uitgesproken. 7 ondernemingen overleven 2015 net niet.

Hak & Necmur bvba, Rozenberg 166 in Mol, baatte een horecazaak uit en werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

De fabrikant en distributeur van motorvoertuigen Kansas Motorcycle Works bvba, Broekstraat 3 in Olmen, legde zelf de boeken neer en werd vervolgens failliet verklaard. Curator: Veerle Verhaegen.

Dagbladhandel Het Nieuwe Schrijverke bvba, Dorp 66 in Herselt, vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Steven Heylen.

Ook bouwbedrijf N.J. – Bouw en Klinkerwerken Comm.V., Savel 21 in Balen, gooide zelf de handdoek in de ring. Zaakvoerder Jurgen Nuyts deelt in het faillissement. Curator: Christophe Geukens.

Vrieshuis Westerlo NV, Lossing 11 in Westerlo, was gespecialiseerd in opslag en vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Jurgen Kog, Sint-Rochusstraat 96 in Balen, voerde betonwerken uit, maar besliste om daarmee te stoppen en het faillissement aan te vragen. Curator: Christophe Geukens.

De uitbaters van brasserie De Schranshoeve bvba, Nieuwstraat 49 in Vorselaar, legden zelf de boeken neer, waarna de horecazaak failliet werd verklaard. Er was nog 1 werknemer in dienst. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.