7 Faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van de autohandel Mires, Groenenheuvel 30/17 in Geel. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Silvy Sterckx is de curator.

Het mestverwerkingsbedrijf Linea Trovata Pekri, Geheul 11C in Merksplas, legde de boeken neer en ging over de kop. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers treden op als curatoren.

L.T.D. Service, Antwerpseweg 255-257 in Vlimmeren (Beerse), vroeg zelf het faillissement aan. De vennootschap stond in voor de herstelling en onderhoud van drukkerijmachines. Meester Tom Van Even is als curator aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Nohe Software Applications, Berkenlaan 6 in Kasterlee. De zaakvoerder gooide zelf de handdoek in de ring. Meester Tom Van Even is de curator.

Handelszaak International Creations, Kanaaldijk 4D in Ravels, ging failliet. Meester Ronny Ceusters is als curator aangesteld.

Kinderwinkel Bengels ging failliet nadat de zaakvoerster de boeken neerlegde. Meester Antje Van Overstraeten en meester Gert Hermans zijn de curatoren.

Het consultingbedrijf Annabel, Windmolenstraat 12 in Mol, is failliet verklaard. De zaakvoerder vroeg zelf het faillissement aan. Meester Antje Van Overstraeten en meester Gert Hermans treden als curatoren op.