7 faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak volgende faillissementen uit. Deze werden nog niet gepubliceerd in het Staatsblad.

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van schrijnwerker Kevin Verschueren (34), De Merodedreef 23 in Westerlo. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Paul Van Rompaey is de curator.

Ook  de vennootschap Lauwereys-Van Den Brande, Markt 2 in Herenthout, is failliet. De firma baatte daar een café uit maar ging failliet op vraag van schuldeisers. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus zijn de curatoren.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Wapeningsstaal Bischop, Hoge Mauw 110 in Arendonk. Het ijzerbedrijf werd door schuldeisers gedagvaard. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus zijn als curatoren aangesteld.

Elektricien Faissale El Yazadi (38), Heymansstraat 6 bus 1 in Wechelderzande (Lille), ging failliet nadat hij de boeken neerlegde. Meester Petra Willems en meester Ria Piedfort treden op als curatoren.

Hondenfokker Kempenaars Kennel, Retiesebaan 177 in Kasterlee, is failliet verklaard nadat de boeken werden neergelegd. Op hetzelfde adres gaf ook Kempletting, een bedrijf in onroerend goed, er de brui aan. Meester Tom Vandecruys is de curator.

Schrijnwerkerij Luppens, Ramselsesteenweg 41 in Herselt, vroeg zelf het faillissement aan. De rechtbank stelde meester An Notelteirs als curator aan.

Het alternatief energiebedrijf Aeservice, Muizenvenstraat 3 in Turnhout, legde de boeken neer en ging failliet. Twee arbeiders verliezen hun job. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn de curatoren.