7 faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak volgende faillissementen uit. Deze werden nog niet gepubliceerd in het Staatsblad.

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Huis Verbaandert, Renier Sniedersstraat 11 in Turnhout. De dagbladhanden en speciaalzaak voor sigaren whisky’s verhuisde eind 2011 nog van een pand in de Warandestraat naar het huidig adres. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Veerle Verhaegen is de curator.

Het transportbedrijf Top Line Distributie, Slachthuisstraat 19 in Turnhout, ging failliet nadat de boeken werden neergelegd. Er waren nog 12 arbeiders en een bediende aan de slag. Meester Ludwig Peeters is als curator aangesteld.

Ook accountantskantoor Druyts, Ceulemans en Co., Steenweg op Turnhout 158 in Merksplas, ging failliet. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Paul Van Rompaey treedt op als curator.

Het verhuisbedrijf Transport Eric Geenen, Beemdenstraat 6 in Dessel, ging op de fles op vraag van schuldeisers. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus zijn de curatoren.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Ciprian-Dan Borsos (47), Waterlosesteenweg 118/2 in Brussel. Hij was een vennoot van de eerder failliet verklaarde firma Algemene Renovatie Technieken Bomax in Meer (Hoogstraten). Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn als curatoren aangesteld.

De vennootschap De Regel, Vrijheid 82 in Hoogstraten, legde de boeken neer en ging failliet. De zaakvoerder baatte daar het café Het Verbod uit. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn de curatoren.

Het bedrijf Ferro Design, Bergstraat 33 in Oud-Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. De firma was gespecialiseerd in bemiddeling, constructie en marketing. Meesters Wim Roefs en Wim Nysmans treden op als curatoren.