7 faillissementen in de Kempen

Dit zijn de faillissementen die de rechtbank van koophandel deze week uitsprak. Ze staan nog niet gepubliceerd in het Staatsblad.

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Building Project Consulting, Grote Baan 166/2.3 in Ravels. De firma die onroerende goed verhuurde, is door schuldeisers gedagvaard. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn de curatoren.

De vennootschap Diframar, Postelsebaan 62 in Retie, ging failliet op vraag van schuldeisers. Diframar hield zich bezig met het schatten en evalueren van onroerend goed en het invullen van aangifteformulieren voor loon- en inkomstenbelasting. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus zijn de curatoren.

Multirade Belgium, een groothandel in lakken, verf en behang op de Amsterdamstraat 48 in Meer (Hoogstraten), is failliet verklaard op vraag van schuldeisers. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans treden op als curatoren.

Ook Cuypers Tecnieken, Dorp 2A in Herselt, ging failliet. De firma in elektrotechnische installatiewerkzaamheden bezweek onder de schulden. Meester Jacques Arnauts-Smeets en meester Gunther Peeters zijn als curatoren aangesteld.

Bouwonderneming Bastiaenssen, Bergen 22 in Herenthout, legde de boeken neer en ging failliet. Meester Steven Heylen is de curator.

Het scheepsherstelbedrijf Longueville, Lange Weg 31 in Wechelderzande (Lille), is failliet. De firma gooide zelf de handdoek in de ring. Meester Ria Piedfort en meester Petra Willems zijn de curatoren.

L & R Laser-Tech, Grensstraat 11 in Herenthout, legde de boeken neer en ging failliet. De firma ontwikkelde laserzaagmachines. Meester Steven Heylen is curator.