7 Faillissementen

De rechtbank van koophandel sprak het faillissement uit van D&W Logistics, Watertorenstraat 22 in Olen. Het bedrijf dat vrachtwagens verhuurt en least, is gedagvaard door schuldeisers. Meester Jef Van Looy treedt op als curator.

Ook transportbedrijf Travic, Veestraat 7 in Meerhout, is failliet. Dat gebeurde op vraag van schuldeisers. Meester Silvy Sterckx is de curator.

De uitbater van café In De Nieuwe Viaduct in Vorselaar ging failliet. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn als curatoren aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Algemene Renovatie Technieken Bomax, Brusselstraat 5 in Meer (Hoogstraten). Dat gebeurde na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans treden op als curatoren.

Scalec, een bedrijf in las- en constructiewerkzaamheden in Door Van Dijckstraat 40 in Westmeerbeek (Hulshout), vroeg zelf het faillissement aan. Meester Kristof Benijts is de curator.

Het natuursteenbedrijf EMG, Rauwelkoven 87/K in Geel, legde de boeken neer en ging over de kop. Meester Silvy Sterckx is als curator aangesteld.

Ook Elektro Verboven, De Reid 59 in Oosterwijk (Westerlo) is failliet. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Jef Van Looy is de curator.