Cateraar Just Cooking uit Herentals heeft recent een huzarenstuk tot goed einde gebracht. Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe showroom van BMW-MINI Sneyers in Herentals werden 800 genodigden culinair in de watten gelegd. Maar liefst 64 medewerkers waren daarvoor in de weer. Daaronder 14 koks, enkele barmannen en barista’s en zo’n 40 kelners, afruimers en back-office personeel.

“Bij dit soort grootschalige businessevents voelen we ons in ons sas”, zegt zaakvoerder Jan Tobben van Just Cooking. “De planning, de voorbereiding, het samenstellen van de gerechten, de opbouw, het hele team enthousiasmeren,… Het is geweldig om zien wanneer alle puzzelstukken in elkaar vallen. Dan is het voor ons genieten.”

Culinaire wandeling
Voor deze opdracht werkte de cateraar een bijzonder concept uit. “We creëerden een culinaire wandeling. In een rondgang serveerden we 4 gerechten per persoon. Daarnaast stelden we 2 degustatiecorners op, eentje met het Herentalse streekbier Baskwadder en een andere corner met streekkazen waaronder jonge half harde kaas uit Postel, geitenkaas Polle uit Lichtaart en oude brokkelkaas De Ploeg uit Herselt. Verder presenteerden we een coffeecorner met 2 barista’s en een tapascorner.”

Het cateringbedrijf specialiseert zich in catering voor grote groepen. Op 27 april komt de volgende belangrijke opdracht eraan, namelijk de catering tijdens de ledenontmoeting van Voka-Kempen.