6 Kempense faillissementen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van het computer consultancy bedrijf Go Six Sigma, Diamantstraat 8/294 in Herentals.  Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Kristof Benijts treedt op als curator.

De zaakvoerster van de horecazaak Monsieur Croc, Antwerpseweg 195 in Vlimmeren (Beerse), ging failliet nadat ze zelf de boeken neerlegde. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn de curatoren.

Aannemer V&C Afbraakwerken, Steenweg op Leopoldsburg 92 in Balen ging failliet. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Christophe Geukens is als curator aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van Bakamia, een groothandel in bouwmaterialen in de Lentestraat 7 in Lichtaart (Kasterlee). Dat gebeurde op vraag van schuldeisers. Meester Tom Vandecruys is de curator.

Het bezettingsbedrijf Pubro, De Merodelei 81 bus 10 in Turnhout, legde de boeken neer en is failliet verklaard. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus treden op als curatoren.

Woon Dekor, een zaak voor raamdecoratie en binnenhuisinrichting aan de Patersstraat 80 in Turnhout, ging over de kop. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn als curatoren aangesteld.