6 Kempense faillissementen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Dockx Decoratie, Ouwer 2 in Arendonk. De zaak was gespecialiseerd in de plaatsing van vloer- en wandbekleding. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn als curatoren aangesteld.

Dipa, de vennootschap die op Cardijnlaan 1 in Vorselaar een horecazaak uitbaatte, is failliet. Schuldeisers vroegen het faillissement aan. Meester An Notelteirs treedt op als curator.

Het aannemersbedrijf Gebroeders Hellemans, Geelseweg 3 in Herentals, ging over de kop nadat de boeken zelf werden neergelegd. Er waren nog drie werknemers aan de slag. Meester Steven Heylen is de curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van de transportfirma Charro, Dr. Van De Perrestraat 255/F in Geel. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Tom Vandecruys is de curator.

Schrijnwerkerij Da-Chlo, Wampenberg 67 in Arendonk, legde de boeken neer en ging failliet. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn als curatoren aangesteld.

Verba Standenbouw, Oude Dijk 37 in Turnhout, ging failliet. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Er waren nog drie personeelsleden aan de slag. Meester Patrick De Ferm treedt op als curator.