De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 6 bedrijven failliet verklaard. Opvallend: bijna allemaal komen die uit de bouwsector.

Huborent bvba, Hazenstraat 20 in Geel, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf voerde werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen uit. Curator: Steven Heylen.

Projectum nv, Beekhoek 14 in Geel, specialiseerde zich in de ontwikkeling van residentiële bouwprojecten. Ook dit bedrijf werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Steven Heylen.

Raymond Van Deursen uit Meerhout runde een zaak in de schrijnwerkerij en gevelbekleding. Hij legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Vandecruys.

Bouwspecialiteiten M. Van Meerbeek nv, Lammerdries-Zuid 16B in Olen, was actief in de productie en verkoop van chemische en andere bouwmaterialen. De onderneming gooide zelf de handdoek. Er was nog 1 medewerker in dienst. Curator: Ludwig Peeters.

Frederic Neels uit Kasterlee runde een cateringbedrijfje maar vroeg de rechtbank om de zaak failliet te verklaren. Er werkte nog 1 persoon. Curator: Tom Vandecruys.

Ook Waterdicht bvba, Antwerpseweg 164 in Geel, werd failliet verklaard op aangifte. Het bedrijf voerde dakwerkzaamheden uit en had nog 2 medewerkers in dienst. Curator: Tom Vandecruys.

Indienen van de schuldvorderingen voor 6 maart 2018.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.