De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement ingeleid van 6 vennootschappen en eenmanszaken.

Beata Gatnar runde vanuit Balen een bedrijf in poets- en strijkdiensten. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Er waren nog 18 medewerkers aan de slag. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Pro-Effect bvba, Zandstraat 35 in Herentals, specialiseerde zich in de plaatsing van wand- en vloerbekleding. Het bedrijf vroeg zelf om een faillissement. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Nog een faillissement op aangifte is dat van Invepro bvba, Harmoniestraat 52 bus 3 in Turnhout, een fabrikant van metaalconstructies. Curator: Benny Backx.

Bevlika, Steenweg op Turnhout 191 in Merksplas, werd gedagvaard door schuldeisers. Het gaat om een handel in auto’s en lichte bestelwagens. Curator: Tom Van Even.

G.P. Industries bvba, Boeretangsedreef 100A in Dessel, specialiseerde zich in metaalbewerking en is failliet op aangifte. Curator: Eef Stessens.

Total Home Service, Goudvinklaan 37 in Brecht, verzorgde algemene coördinatiewerkzaamheden op bouwwerven uit. De onderneming legde zelf de boeken neer. Curator: Paul Van Rompaey.

Indienen van de schuldvorderingen voor 19 juni 2018.