6 faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel afdeling Turnhout sprak volgende faillissementen uit:

De rechtbank van koophandel sprak het faillissement uit van Dakwerken P. Van Mechelen, Achterstenhoek 3 in Lille. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Elf arbeiders en twee bedienden verliezen hun job. Meester Ludwig Peeters is de curator.

Het doek is gevallen voor bouwonderneming en schrijnwerkerij Dogo, Hoge Mauw 870 in Arendonk. De firma gooide zelf de handdoek in de ring. Twaalf arbeiders en twee bedienden staan op straat. Meester Tom Vandecruys treedt op als curator.

Het transportbedrijf Buelens, Postelarenweg 211 in Mol, legde de boeken neer en ging over de kop. Er waren nog een arbeider en een bediende aan de slag. Meester Tom Vandecruys is als curator aangesteld.

Elektrohandel Leon Verstrepen, Diestbaan 170 in Geel, is failliet verklaard nadat de boeken werden neergelegd. Meester Tom Vandecruys is de curator.

De vennootschap Bouhas, Spoorwegstraat 6 in Turnhout, ging over de kop. De firma baatte een café uit maar legde de boeken neer. Meester Tom Van Even treedt op als curator.

Het houtbewerkingsbedrijf J.J. Cum Laude, Bruggeske 10 in Mol, is failliet verklaard. Dat gebeurde na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Ludwig Peeters is als curator aangesteld.