6 Faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel afdeling Turnhout sprak volgende faillissementen uit:

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Vincent Marshall (47) uit het Nederlandse Nootdorp. De man baatte het jeugd- en feestcafé ’t Stekske in de Torenstraat in Arendonk uit en hij was ook de zaakvoerder van het voormalige danscafé LevelTo op het Marktplein in Arendonk. Hij kondigde begin dit jaar al aan dat ’t Stekske zou sluiten. Vorige week hield hij nog een afscheidsfeest in het café. Hij legde de boeken zelf neer. Ook Whitney Promotions, een andere horecazaak van de man met als zetel op De Keyserlei 5 in Antwerpen, ging failliet. Meester Tom Van Even is de curator.

Tuinbouwer Jozef Rens (47), Weteringstraat 56 in Ravels, ging failliet nadat hij zelf de boeken neerlegde. Er waren nog zes arbeiders aan de slag in zijn bedrijf. Meester Mark Bruurs treedt op als curator.

Het doek is gevallen voor het schoonmaakbedrijf DK Cleaning & Renovations, Postelsteenweg 24 in Mol. De zaakvoerder vroeg zelf het faillissement aan. Meesters Noël Devos, Geert Naulaerts en Katleen Corsus zijn de curatoren.

Moozes Retail, een groothandel in fietsen, sport- en kampeerartikelen op de Vaartstraat 1 in Meerhout, ging failliet. Dat gebeurde op vraag van schuldeisers. Meester Paul Van Rompaey is als curator aangesteld.

De rechtbank sprak het faillissement uit van stukadoorswerken JJC Europ, Geeneinde 8 B in Weelde (Ravels). Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester Mark Bruurs is de curator.

Algemene Dakwerken Bertels, Poederleeseweg 121 in Lille, ging failliet op vraag van schuldeisers. Meester Wim Nysmans en meester Wim Roefs treden op als curatoren.