René Beckes uit Geel heeft een bijzondere verjaardag te vieren. Hij is dit jaar 50 jaar advocaat aan de balie in Turnhout. Hij begon zijn carrière als advocaat in 1967 als stagiair.

René Beckers bouwde in die 50 jaar een rijkgevulde carrière uit. Hij was voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie in Turnhout en nadien jarenlang lid van de Raad van de Orde van Advocaten in Turnhout. In 1971 won hij de eerste internationale pleitwedstrijd in Breda. Door de jaren heen was hij een patroon van een groot aantal beginnende advocaten die bij hem stage deden. Tegelijk behaalde hij de titel van ‘bemiddelaar in familiezaken’.

In zijn 50-jarige loopbaan bouwde René Beckers een bloeiend kantoor uit in Geel en Turnhout. De jongste jaren werkt hij samen met advocaten uit de Kempen in de groepering Legisto: Guy Branders, Mady Jamar, Tinne Wens uit Geel, Jacques Helsen en Bas Van Olmen uit Mol, Steven Hooyberghs uit Turnhout en Pascale Wijns uit Herentals.

Ervaring ter beschikking
Meester Beckers: “Binnen Legisto stel ik mijn ervaring en expertise ter beschikking. Met deze advocatengroepering wil ik dan ook verder een kwaliteitsvolle en nabije juridische dienstverlening organiseren in de Kempen.”

Het team van advocaten en medewerkers verleent advies en bijstand in alle juridische aspecten en zo biedt Legisto aan de cliënten een totaalpakket aan juridische dienstverlening.