5 vennootschappen failliet

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel in Turnhout heeft vanmorgen 5 vennootschappen en eenmanszaken failliet verklaard.

Aan de Antwerpseweg 74A in Beerse is Jadegi Comm.V. gevestigd. De vennootschap baatte een café uit en werd gedagvaard tot het faillissement door schuldeisers. Ook vennoot Jan Floren werd failliet verklaard. Curatoren: Ronny Ceusters en Benny Backx.

Mike Zweig, Vierselsebaan 28 in Grobbendonk, was gespecialiseerd in de afwerking van drukwerk. Hij legde zelf de boeken neer. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Engels-Jans bvba, Tongerlodorp 33 in Westerlo, runde een horecazaak, die de deuren moet sluiten na een faling op aangifte. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

De groothandel in lederwaren Di Lupo bvba, Sint-Bavostraat 36 in Oud-Turnhout, vroeg zelf de faling aan. Er was nog 1 werknemer in dienst. Curator: Ronny Ceusters.

Sonja Sterckx baatte aan de Sint-Pieterstraat 7 in Mol bloemenzaak Wingss uit maar gooide de handdoek. Curator: Eef Stessens.