5 Kempense bedrijven genomineerd voor Beloftevolle KMO & KMO Laureaat 2014-2015

logo KMO laureaat unizoAls opvolger van de Hermesprijs, reiken UNIZO en haar partners sinds 2006 tweejaarlijks de award KMO Laureaat uit. Dit is het resultaat van een intensieve speurtocht naar pareltjes van onze economie, die meer aandacht verdienen dan ze tot dusver krijgen. Op deze wijze onderstreept UNIZO het belang van onze KMO’s als motor van onze economie en bij uitbreiding onze hele maatschappij. De winnaar(s) van deze wedstrijd worden als rolmodel naar voor geschoven en vormen een belangrijke bron van inspiratie om nog sterker te ondernemen!

Voor de Antwerpse titel zijn maar liefst vijf Kempense bedrijven genomineerd!

Afgelopen maandag bepaalde de Antwerpse jury de volgende kandidaat genomineerden voor de award ‘KMO Laureaat’ van Antwerpen: DISA International Holding BVBA (Beerse), Intracto NV (Olen), Triamant NV (Turnhout), Tumag BVBA (Turnhout), Lambo Laboratoria NV (Wijnegem) en San Marco Village NV (Schelle).

De deelnemers aan deze wedstrijd blinken uit in fundamentele bedrijfsaspecten zoals innovatie en creativiteit, ondernemingszin, financieel management, maatschappelijk verantwoord ondernemen en andere. Uit de talrijke inschrijvingen van de provincie Antwerpen maakt de jury een selectie van KMO’s die sterk scoren en boven het maaiveld uitkomen. Uit het fijne kransje van kandidaat genomineerden worden dan de Antwerpse provinciale laureaten verkozen.

Omdat niet elk bedrijf dat uitblinkt al vele jaren actief is of over een uitgebreid personeelsbestand beschikt, heeft UNIZO nog een tweede categorie in het leven geroepen. De prijs voor de Beloftevolle KMO gaat naar een onderneming die uitmuntende prestaties kan voorleggen en een groot potentieel wordt toegedicht om uit te groeien tot een sterkhouder van onze economie. Onze Antwerpse jury bepaalde de volgende kandidaat genomineerden voor de award ‘Beloftevolle KMO’ van Antwerpen: B-token BVBA uit Retie en Sixinch BVBA uit Kontich.

Ook u kan stemmen op uw favoriete KMO
Stem nu op uw favoriete KMO en bepaal zo mee welke Beloftevolle KMO en KMO Laureaat naar de tweede en laatste juryronde mogen. U kan tot zondag 14 september a.s. 24.00u stemmen op uw favoriete KMO op www.kmolaureaat.be. De genomineerden voor de Beloftevolle KMO en KMO Laureaat Antwerpen 2014-2015 zullen vervolgens op dinsdag 16 september aangekondigd worden. Op woensdag 22 oktober 2014 worden de Antwerpse Beloftevolle KMO en KMO Laureaat 2014-2015 bekendgemaakt in de KBC Toren te Antwerpen. U kan zich hiervoor reeds inschrijven via de website