De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 5 bedrijven failliet verklaard.

Dak-San Groep bvba, Akkerstraat 1/99 in Mol, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf voerde dakwerkzaamheden uit. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Patrick Boeckmans, Gasthuisstraat 91 in Geel, runde een kleinhandel in allerlei producten en werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Nog na dagvaarding valt het doek over Johanbelwork Distributie Informatie Service VOF, Van Aertselaerstraat 10 in Hoogstraten. De vennootschap baatte een café-restaurant uit. Ook de vennoten Josephus Krijnen uit Hoogstraten en Josephus Krijnen jr. uit Zundert deelden in het faillissement. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

L&C Motors bvba, Lammerdries-Winkelstraat 23 in Olen, legde zelf de boeken neer. De garage voor de verkoop en herstellingen van motoren was een Honda-dealer en bestond al meer dan 25 jaar. Curator: Ludwig Peeters.

Ook het HVAC-bedrijf Climaco Belgium nv, Moestoemaatheide 14j in Westerlo, vroeg zelf de faling aan. Er was nog 1 medewerker in dienst. Curator: Paul Van Rompaey.

Nog meer recente falingen en stopzettingen vind je hier.