Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 5 vennootschapen failliet verklaard. Nergens waren nog werknemers in dienst.

Vleeshof bvba, Rijtweg 1 in Rijkevorsel, legde zelf de boeken neer waarna de slagerij failliet werd verklaard. Curatror: Tom Van Even.

In Oud-Turnhout valt het doek over bouwbedrijf Algemene Bouwwerken Melis Peter bvba, Schoutenhoefstraat 52. De zaakvoerder vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Aan de Breemsedijk 67 in Vosselaar moet op bekentenis Koopjeshal Napa bvba de deuren sluiten. De firma was gespecialiseerd in stockverkoop en veilingen. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Diezelfde curatoren zijn ook aangesteld voor de afhandeling van het faillissement van Stocklots Napaluka bvba, Vaartstraat 25/7 in Merksplas. Ook deze vennootschap legde zich toe op veilingen.

Tot slot moet Erik Van Reusel bvba, Brug 1/3 in Retie, actief in schrijnwerk in ramen en deuren, zijn activiteiten stopzetten na een faillissement op aangifte. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.