5 Faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van buitenschrijnwerkerij en drukkerij Jecri, Kruisstraat 38 bus 2 in Veerle (Laakdal). De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Drie arbeiders en twee bedienden verliezen hun job. Meester Tom Vandecruys treedt op als curator.

Kleding- en lederwarenzaak New Islands, Sint-Antoniusstraat 11-13 in Turnhout, is failliet. De boeken werden zelf neergelegd. In de kledingwinkel waren nog vier bedienden aan de slag. Meester An Notelteirs en meester Silvy Sterckx zijn de curatoren.

Drukkerij Letters en Letters, Guldensporenlaan 31/7 in Mol, ging failliet op vraag van schuldeisers. De rechtbank stelde meester Tom Vandecruys als curator aan.

Het administratiekantoor Compai, Burgemeester Biemansstraat 15 in Poppel (Ravels), ging failliet na een dagvaarding door schuldeisers. Meester Wim Roefs en meester Wim Nysmans zijn de curatoren.

Schrijnwerkerij V.B.M., Seppendijk 6 in Geel, legde de boeken neer en ging daarna over de kop. Meester Noël Devos, meester Geert Naulaerts en meester Katleen Corsus treden op als curatoren.