5 faillissementen

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout heeft gisteren de bvba Quality Furniture International, Nieuwe Kaai in Turnhout failliet verklaard. Het gaat om een adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering.  Meester Elisabeth Vanbergen treedt op als curator.

Aan de Turnhoutseweg in Baarle-Hertig is de bvba UBA op dagvaarding failliet verklaard. Het betreft een groot- en kleinhandel in voeding en dranken. De faling kwam er op dagvaarding door schuldeisers. De curator is Patrick De Ferm.

De bvba J&M Terras & Transport bvba was een transportbedrijf gelegen aan de Eendenstraat in Beerse. De zaakvoerders hebben zelf de boeken neergelegd. De rechtbank heeft Klaartje Claeys aangesteld als curator.

Aan Het Bergske in Oud-Turnhout valt het doek over de bvba Van Robbroeck Tegelwerrken. Ook in dit dossier gooiden de zaakvoerders zelf de handdoek in de ring. De curatoren zijn Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Aan de Kromstraat in Olmen (Balen) valt het doet over de bvba ’t Stoterke, de onderneming die tekende voor de uitbating van een voedingswinkel. Christophe Geukens treedt op als curator (Marc Peeters)