Vandaag heeft Garage Kenis aan de Nijverheidsstraat in Mol de deuren geopend van zijn 4de vestiging in de Kempen. Naast de hoofdzetel in Turnhout zijn er filialen in Herentals en Geel. De Renault- en Dacia-dealer koos voor Mol om zijn klanten in die regio beter te bedienen.

Bedrijfsleiders An en Margot Kenis trokken voor de nieuwe vestiging extra werknemers aan. David Van Belle is de siteverantwoordelijke in Mol en leidt een team van 5 mensen.

Familiebedrijf
De showroom is ingericht volgens de recentste kwaliteitsvereisten van Renault en wordt de voorloper op de andere 3 vestigingen. De toonzaal moest klaar zijn tegen begin januari omdat dan traditiegetrouw de saloncondities beginnen. Bij de opening vanmorgen werd al meteen een eerste voertuig verkocht. “We hopen dat hiermee de trend is gezet voor een succesvol 2017”, aldus de zussen Kenis. Het filiaal in Mol beschikt ook over een ruim werkatelier.

De garagegroep Kenis is nog altijd een familiebedrijf en verkreeg in 2016 voor zijn hoofdvestiging in Turnhout de erkenning van Renault Pro+ Specialist. Dat is een apart netwerk voor de professionele klant. Bij Garage Kenis werkt momenteel een 50-tal mensen.