Ter gelegenheid van het personeelsfeest van Van Roey ICT Group bij UGC in Turnhout overhandigde general manager Pat Van Roey een cheque van 4.500 euro aan Marc Herremans, boegbeeld van To Walk Again vzw. Het geld was de opbrengst van een inzameling van medewerkers tijdens de voorbije zomer.

VanRoey.be uit Turnhout werd begin dit jaar een structurele partner van To Walk Again en ondersteunt de organisatie de komende jaren bij haar ICT-noden. Daarop beslisten enkele collega’s om deel te nemen aan de sponsorloop Run To Walk Again. Via allerlei sponsoringacties zoals een carwash, wafelenbak, zomerbar, enz. haalde het team 4.500 euro op. Ook enkele leveranciers, partners en het management van de ICT-groep droeg zijn steentje bij.

Super resultaat
Zo’n 250 medewerkers, partners, kinderen en kleinkinderen waren gisteren verzameld bij filmcomplex UGC Turnhout ter gelegenheid van het personeelsfeest. Bij die gelegenheid mocht general manager Pat Van Roey de cheque overhandigen. In een reactie zei Marc Herremans dat hij de mensen van VanRoey.be enorm dankbaar was. “Een super resultaat van een super fijn team”, aldus de voormalige triatleet.

Vorige week lanceerde de voormalige triatleet trouwens zijn eigen gin. Die werd voorgesteld in het postrevalidatiecentrum van To Walk Again in AZ Herentals. De gin wordt verkocht via de webshop www.belgiumgin.be en andere organisaties. Per verkocht fles gaat er 12 euro naar de vzw To Walk Again.