Trans4More, een innovatief netwerkevent rond transformaties, kon met 350 deelnemers rekenen op een grote belangstelling. “Verandering komt in verschillende vormen keihard op ons af. Negeren is geen optie, ermee aan de slag gaan wel”, aldus initiatiefnemers SPK vzw, Thomas More Kempen en SPRDLUX Events. Trans4More vond plaats op Campus Blairon in Turnhout.

“SPK organiseerde de voorbije jaren De Creatieve Proevertjes: een netwerkevent waar innovatie en creativiteit in elk aspect werd uitgedragen. Dit jaar hebben Thomas More en SPK de handen in elkaar geslagen om samen verder te bouwen aan dit concept. Zo werd Trans4MORE geboren”, legt Florence Maes (SPK vzw) uit.

De aanwezigen konden luisteren naar de keynote van Jan Bommerez en verhalen van ondernemers over winnen en verliezen, vallen en weer opstaan. Ook waren er verschillende workshops en andere netwerkactiviteiten.

“Ook op het gebied van de aankleding en catering wilden we iets nieuws proberen. We daagden daarom deelnemers uit om een voedingsingrediënt naar keuze mee te brengen voor de receptie”, vult Lucie Somers (Thomas More Kempen) aan. Chef-kok Bert Geuens ging gedurende de avond met de ingrediënten culinair aan de slag.