Woensdag 25 oktober openen in Mol een Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby op 1 gezamenlijke locatie. De vroegere Center Shop maakt plaats voor een nieuwbouw met 3 winkels van de Colruyt Group. Deze combinatie is de eerste in zijn soort binnen de warenhuisgroep.

Door verschillende winkelformules te huisvesten op dezelfde locatie, wil Colruyt Group efficiënter en kostenbewuster werken. De groep wil een synergie stimuleren tussen de winkels, die ondanks een verschillend assortiment ook veel gemeenschappelijk hebben.

Met zogenaamde combisites speelt de retailer in op verschillende noden van zijn klanten. Voor het eerst opent nu de combinatie Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby op dezelfde locatie. Colruyt Group opende eerder ook al een combisite in Namen (2016 – Colruyt, DreamLand, Dreambaby en Colruyt Group Academy) en in Charleroi (augustus 2017 – Bio-Planet en Dreambaby).

30 jobs
Voor BIO-Planet is het de 27ste winkel in België en na Turnhout de 2de in de Kempen. Het assortiment van de biosupermarkt bestaat uit meer dan 6.000 proucten. Bij de bouw zijn duurzame technieken geïntegreerd zoals een koelinstallatie op propaan, een ventilatiesysteem dat 75% van de warmte in de lucht recupereert en ledverlichting.

DreamLand Mol is de 46ste voor de speelspecialist van Colruyt Group en voor Dreambaby is het de 26ste winkel. In de 3 vestigingen gaan een 30-tal mensen aan de slag.