3-it uit Oevel neemt per 1 februari het handelsfonds over van de KMO-businessunit van CMV Solutions en CMV Assets uit Balen. Zaakvoerder Leon Claes gaat midden dit jaar met pensioen en vond in 3-it de ideale partij om zijn klanten over te dragen. Ook de werknemers van CMV-KMO worden mee overgenomen.

“We waren tot op heden actief in dezelfde regio en we hebben de voorbije 15 jaar geregeld samengewerkt op grote projecten”, zeggen zaakvoerders John Wijnands en Dominik Verrydt van 3-it. “Hieruit bleek dat het DNA van beide ondernemingen perfect bij elkaar past. Dat heeft Leon Claes doen besluiten om aan ons te verkopen. Om een vlotte overgang te verzekeren blijft Leon de komende maanden beschikbaar.” De klanten worden vanaf 1 februari bediend door de afdeling Managed Services van 3-it, die actief is in het beheren van ICT-infrastructuur op locatie of vanuit het datacenter in Oevel.

Sterke groei
De overname kadert in de evolutie van 3-it, dat de jongste jaren sterk is gegroeid zowel in aantal klanten als in medewerkers. Om een verdere groei mogelijk te maken, zetten de zaakvoerders sterk in op de rekrutering en interne opleiding van jonge medewerkers met een passie voor ICT. De komende maanden zullen 28 stagestudenten worden begeleid in verschillende trajecten.