3 genomineerden dingen naar de Willen Winnen Award 2016

Vorig jaar was de Willen Winnen Award voor Hillewaere Verzekeringen.

Vorig jaar was de Willen Winnen Award voor Hillewaere Verzekeringen.

Tijdens de Dag van de Groeier reikt Jong Voka-Kempen opnieuw de Willen Winnen Award uit. Die gaat naar een bedrijf dat minder dan 10 jaar actief is en een opmerkelijk groeiverhaal en inspirerende ambitie kan voorleggen. Vorig jaar ging de trofee naar Hillewaere Verzekeringen uit Oud-Turnhout. Voor dit jaar zijn 3 bedrijven genomineerd.

Texture Painting uit Turnhout, het bedrijf van zaakvoerder Ronny Wuyts, biedt hoogwaardige kwaliteit in decoratieve eindafwerkingen. Het zet voortdurend in op innovatie door te experimenteren met verschillende texturen, zoals onder andere de nieuwe ‘textuurpanelen’.

Wereldwijd actief
Ook Gas Flow Solutions uit Arendonk draagt innovatie hoog in het vaandel. Oprichter Hans De Groof ontwerpt samen met een team gespecialiseerde ingenieurs gasdrukregelaars, veiligheidsafsluiters en regelkleppen. Hiervoor gebruiken ze vooruitstrevende technieken en software. GFS is wereldwijd actief. Nagenoeg 100% van de productie wordt geëxporteerd. Door de flexibiliteit en kwaliteit concurreert GFS succesvol met wereldspelers in veeleisende industrieën als olie & gas, de petrochemie en energiesector.

Van Rooy-FBT is op korte tijd uitgegroeid tot de referentie voor bouwputbeschoeiingen en funderingstechnieken. Het bedrijf plaatst op een professionele manier onderschoeiingen, funderingsputten en berlinerwanden ten behoeve van het uitgraven van kelders. Alle technieken zijn in eigen beheer en worden uitgevoerd met high-tech ma0n tot Jonge Vlaamse aannemer van de provincie Antwerpen.

De Dag van de Groeier vindt plaats op dinsdag 15 november in Frame 21 in Herentals. Gastspreker is Jan Kriekels.