Bobbejaanland uit Lichtaart is 3 keer in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de jaarlijkse Diamond Themepark Awards. De Sledge Hammer, een attractie die de inzittenden tot een hoogte van 42m in het rond zwiert, werd verkozen tot de meest spectaculaire attractie van België en Nederland. Daarnaast kreeg het pretpark de awards van park met beste shows en entertainment van de Lage Landen en beste Halloween van België.

De Diamond Themepark Awards eren sinds 2010 jaarlijks de pret- en dierenparken van België en Nederland. Samen met een vakjury van fervente pretparkliefhebbers selecteerden zo’n 47.000 kiezers de beste parken en attracties in 18 categorieën.

Patrick Joossens, mede-organisator en jurylid van de Diamond Themepark Awards: “Voor de fans en de jury is de Sledge Hammer al jaren de meest spectaculaire attractie van de Benelux. Je hoeft er zelfs niet op te zitten om de adrenaline te voelen, want ook voor toeschouwers is het een adembenemende ride.”

Dik verdiend
Ook de awards voor Park met Beste Shows & Entertainment en Beste Halloween zijn volgens Patrick Joossens dik verdiend: “Bobbejaanland heeft de afgelopen jaren bovendien heel veel aandacht besteed aan het showaanbod. Dankzij de hoge kwaliteit won Bobbejaanland eerder al een Spotlight Award. Het park weet steeds te verrassen met vernieuwende acts, zoals de acrobatie van Les Farfadais en de geweldige Halloweenshow met Aaron Crow in de hoofdrol in de zomer en herfst van 2016. Met een gevarieerd aanbod tijdens de herfstmaanden bewees Bobbejaanland dat Halloween veel meer is dan horror alleen.”